Baštovanski
konsalting

Zašto baštovanski konsalting?

Kao u svemu i u baštovanstvu vam je neophodan kvalitetan plan i smernice pomoću kojih ćete doći do baštovanskog cilja – vlastite kvalitetne i zdrave hrane za vašu porodicu i zadovoljstva nakon uspešno postignutog cilja i kvalitetno uloženog vremena.

Ono što smo prilikom proizvodnje hrane kao civilizacija vremenom zaboravili je život u zemlji i balans u prirodnom okruženju.

Uz pomoć dugogodišnjeg iskustva u oblasti bio uzgoja u skladu sa prirodom, upoznaćemo vas sa svim potrebnim tehnikama pomoću kojih ćete proizvesti zdravu hranu, nahraniti vaše tlo i uspostaviti prirodni balans u vašem mikrosvetu – u vašoj bašti i njenoj okolini.

Pored toga, u mogućnosti smo, da kroz dugogodišnje iskustvo planiranja i projektovanja prostora, isprojektujemo funkcionalan prostor vaše bašte na osnovu raspoloživog prostora i uslova koji su vam na raspolaganju. 

U istom tom prostoru naći ćemo prostora za svaku biljku koju izabere i kreirati poptpuno funkcionalnu šemu smene kultura kroz celu sezonu koja će biti u skladu sa onim što propagiramo – bio uzgoj u skladu sa prirodom!

Učinite svoj prvi korak, promenite sebe, unapredite svoje baštovanstvo i postanite nezavisni u proizvodnji vlastite hrane.